Anunţul Bisericii Shouwang din Beijing

Distribuie:

Share Button
Share Button

Dragi fraţi şi surori,

Pace în Domnul! În această duminică am organizat în aer liber cel de-al treizeci şi doilea program de închinare în anul 2013. Am avut ploaie torenţială în Beijing. Din câte ştim, cel puţin treizeci şi opt de credincioşi (inclusiv un frate din alt oraş) au fost luaţi din zona platformei. De data aceasta, doar o treime din ei au fost eliberaţi la scurt timp după ce au fost reţinuţi. Celelalte două treimi au fost reţinute la secţia de poliţie a districtului vestic Zhongguancun, la secţia de poliţie Garden Road, la secţia de poliţie Taiping Zhuang de Nord şi la secţia de poliţie Hai Dian, toţi fiind eliberaţi la 14:58 pm.
A fost foarte trist să auzim că o soră a fost bruscată de către un director adjunct al secţiei de poliţie din districtul vestic Zhongguancun, care a luat-o de gât şi a tras-o de păr. Sora noastră a răbdat asemenea tratament crunt şi l-a iertat pe acel om prin harul lui Dumnezeu. Totuşi, noi încă îl condamnăm pe acest director adjunct pentru nelegiuirea sa. Fie ca Domnul să protejeze şi să întărească credincioşii care iau parte la slujba de închinare în aer liber. Şi credem că inimile acestor ofiţeri care aplică legea sunt în mâna Domnului.
Prin serviciul de închinare de duminică, Dumnezeu ne-a oferit mare speranţă. Căci Cristosul înviat nu doar că ne porunceşte să clădim Biserica pe temelia Sa, ci ne şi trimite în orice loc pentru a-L mărturisi şi a extinde Împărăţia Sa. Credem că Domnul nostru ne va folosi să câştigăm mai multe suflete şi să plantăm mai multe biserici, dacă punem temelia bună a Bisericii. Fie ca Numele lui Cristos să fie înălţat pe întreg pământul! Amin!

Biserica Shouwang din Beijing

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Anunţul Bisericii Shouwang din Beijing cu privire la serviciul de închinare în aer liber (11 august 2013) | Stiri Crestine.ro

 


 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Current day month ye@r *