Casatorie GAY intr’o biserica protestanta :(

Distribuie:

Share Button
Share Button

   Germania a înregistrat o premieră mondială duminică, fiind prima ţară din lume în care o biserică protestantă a găzduit şi oficiat prima căsătorie gay, informează presa locală.

   Cuplul Ruediger şi Christoph Zimmermann s-a căsătorit într-o biserică din oraşul Seligenstadt (lângă Frankfurt), după ce încheiaseră un „contract de comuniune de viaţă.
   În Germania, uniunile civile oficializate prin semnarea unui asemenea contract sunt legale din 2001. Acestea oferă drepturi similare cu cele oferite prin căsătorie, mai puţin în domeniile fiscal şi adopţiei.
   Decizia bisericii de a oficia căsătoria religioasă este prima din iunie, lună în care bisericile protestante din regiune au decis să oficieze căsătorii între persoane de acelaşi sex şi să le şi înregistreze în registrul bisericii, la fel ca şi căsătoriile între heterosexuali.
   De peste şase ani, cuplurile de persoane de acelaşi sex puteau să beneficieze, deja, de o binecuvântare, în cadrul unei ceremonii, în acest land, arată The Local.

Sursa: semneletimpului.ro


 

5 Comments on Casatorie GAY intr’o biserica protestanta :(

  1. Sodoma si Gomora vor avea motive sa se planga inaintea lui Dumnezeu. Trist :(

  2. Mmmmda….se pare ca nu toti cei ce se coboara din Israel sunt israeliti. Nu cred ca toti protestantii au adoptat o asemenea decizie. Pana la urma graul nu trebuie confundat cu neghina desi locuiesc impreuna. Biserica lui Hristos nu va ingadui niciodata ca faradelegea sa fie practicata in sanul ei. Acestia care au oficiat o casatorie intre gay, e clar ca nu sunt din Trupul lui Hristos, desi fac parte dintr-un cult sau o biserica locala dintr-o anume zona.

  3. danut popescu // February 12, 2014 at 12:18 pm // Reply

    interesant .iubirea dintre persoane de acelasi sex e la fel ca astlalta .putin mai pasionala ,dar identica .domnul iisus sa-i binecuvinteze pe cei doi si biserica din care fac parte

    • Nu stiu cat de ironic sau sincer esti…dar aberezi si esti pe langa…pentru Dumnezeu astfel de alegeri sexuale sunt o uraciune. Daca tu “imbratisezi” asta..nu putem avea o opinie decenta sau sa o parere cat de cat ca sa continuam discutia.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Current day month ye@r *